Bloemenboetiek Stadsveld, Zweringweg 226 7545DA Enschede

Bloemenboetiek
Stadsveld

Online bloemen bestellen

Direct na je bestelling gaan onze bloemisten aan de slag met je boeket. Deze kun je vaak al direct afhalen aan de winkel.

Bruidsbloemen

Als bloemstylist begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk de bloemen zijn voor de gehele uitstraling van jullie trouwdag. Alles moet tot in de puntjes kloppen en zijn uitgewerkt in de stijl die jullie voor ogen hebben.

Bij het maken van het bruidsboeket streven we naar uiterste perfectie. Aan de hand van een persoonlijk gesprek komen we tot een creatie die speciaal voor jou door onze stylisten gemaakt wordt. Wij kunnen jullie ideeën en wensen uitwerken tot een passend boeket en bijpassende bloemdecoraties zoals corsages, autoversiering, versiering op locatie. Jullie wensen en ons advies maken dit tot een van de mooiste dagen van je leven.

Wij helpen je graag verder met inspiratie in onze winkel

*wij bieden ook de mogelijkheid om bij je thuis langs te komen om al jullie wensen te bespreken.

Google Rating

4.9 - Uitstekend!

5/5

Klanten over ons:

Gerben Enting
Read More
Top service! en goede kwaliteit.
Bianca Minderhoud
Read More
Altijd een vriendelijk gezicht, zeer verse bloemen en goed advies. Ruim modern assortiment, en wat ze niet hebben willen ze voor je bestellen. Ik kom er erg graag!
Marianne Raap
Read More
Via WhatsApp prettig contact gehad over een boeket en super fijn geholpen voor de specifieke situatie, het is een prachtig boeket geworden.
H J
Read More
Prachtige bloemen, heel goede, prettige en snelle service.
Sabine
Read More
Leuke bloemenzaak 🤗 Vriendelijke personeel en ook een fijn punt om je pakketjes af te halen
Teun de Vries
Read More
Geweldige service en een prachtig boeket!
Yvonne van der Zwaan
Read More
Topperssssss. Favoriete winkel. Altijd vriendelijk personeel
Previous
Next

Waarom kies je voor ons?

Service en kwaliteit staan bij ons voorop, met de dagelijks verse aanvoer van bloemen maken wij de prachtigste uitbundig of juist ingetogen. Plukboeketten, Veldboeketten, bloemen voor een speciale gelegenheid, bij ons kan héél veel en denken wij graag met u mee. 

Zelf leren bloemschikken

Zelf leren een schitterende bloemcreatie te maken? Elk jaar geven we workshops met Pasen, Herfst en Kerst. De avond staat garant voor inspiratie, creativiteit en gezelligheid onder het genot van een hapje en een drankje. 

Samen zorgen wij ervoor dat u de avond met een mooi arrangement naar huis gaat. Houd de website en social media in de gaten voor de aankomende datums.

Speciale boeketten
voor speciale gelegenheden

In onze webshop bestel je gemakkelijk jouw boeket, abonnement of een van onze andere producten. Bloemen laten bezorgen? Kies gemakkelijk de datum wanneer jij deze bezorgd wilt hebben. 

Toch liever afhalen? Ook dat kan! Laat ons weten wanneer en hoe laat, dan zorgen wij dat het op tijd klaar staat!