Bloemenboetiek Stadsveld, Zweringweg 226 7545DA Enschede

Bloemenboetiek
Stadsveld

Online bloemen bestellen

Direct na je bestelling gaan onze bloemisten aan de slag met je boeket. Deze kun je vaak al direct afhalen aan de winkel.

Rouwbloemen

Op een dag van afscheid begrijpen wij dat bloemen een belangrijk onderdeel zijn. Met ons specialisme en streven naar perfectie, zorgen wij dat uw wensen verwerkt worden in uw laatste eerbetoon aan een dierbare.

Wij bieden een ruim assortiment bloemstukken dat met zorg is samengesteld. Met bloemen die, net als iedere persoon, uniek zijn. Van uitbundig tot ingetogen en van puur tot weelderig, zodat voor iedere persoon een passend bloemstuk kan worden gemaakt.

De meeste bloemstukken zijn het hele jaar te verkrijgen. Soms dient een enkele bloem te worden vervangen door een andere, omdat deze in een bepaald seizoen niet verkrijgbaar is.

Volledig iets naar eigen wens samenstellen? Kom langs in onze winkel, dan bespreken we graag de mogelijkheden. *wij bieden ook de mogelijkheid om bij u thuis langs te komen om rouwwerk te bespreken

Google Rating

4.9 - Uitstekend!

5/5

Klanten over ons:

Gerben Enting
Read More
Top service! en goede kwaliteit.
Bianca Minderhoud
Read More
Altijd een vriendelijk gezicht, zeer verse bloemen en goed advies. Ruim modern assortiment, en wat ze niet hebben willen ze voor je bestellen. Ik kom er erg graag!
Marianne Raap
Read More
Via WhatsApp prettig contact gehad over een boeket en super fijn geholpen voor de specifieke situatie, het is een prachtig boeket geworden.
H J
Read More
Prachtige bloemen, heel goede, prettige en snelle service.
Sabine
Read More
Leuke bloemenzaak 🤗 Vriendelijke personeel en ook een fijn punt om je pakketjes af te halen
Teun de Vries
Read More
Geweldige service en een prachtig boeket!
Yvonne van der Zwaan
Read More
Topperssssss. Favoriete winkel. Altijd vriendelijk personeel
Previous
Next

Waarom kies je voor ons?

Service en kwaliteit staan bij ons voorop, met de dagelijks verse aanvoer van bloemen maken wij de prachtigste uitbundig of juist ingetogen. Plukboeketten, Veldboeketten, bloemen voor een speciale gelegenheid, bij ons kan héél veel en denken wij graag met u mee. 

Zelf leren bloemschikken

Zelf leren een schitterende bloemcreatie te maken? Elk jaar geven we workshops met Pasen, Herfst en Kerst. De avond staat garant voor inspiratie, creativiteit en gezelligheid onder het genot van een hapje en een drankje. 

Samen zorgen wij ervoor dat u de avond met een mooi arrangement naar huis gaat. Houd de website en social media in de gaten voor de aankomende datums.

Speciale boeketten
voor speciale gelegenheden

In onze webshop bestel je gemakkelijk jouw boeket, abonnement of een van onze andere producten. Bloemen laten bezorgen? Kies gemakkelijk de datum wanneer jij deze bezorgd wilt hebben. 

Toch liever afhalen? Ook dat kan! Laat ons weten wanneer en hoe laat, dan zorgen wij dat het op tijd klaar staat!